Vánoční jarmark v Ostravě

Třetí adventní neděli jsme se vypravili do Ostravy-Poruby zahrát na vánoční jarmark na Alšovo náměstí

Rozsvěcení vánočního stromu ve Strážnici

Začal nám advent a s ním přišlo na řadu rozsvěcování stromů, vánoční trhy, jarmarky a mnoho dalšího! Tuto událost jsme zpříjemnili svým hraním u nás na náměstí ve Strážnici.

Zarážení hory v Kobylí

Suchořádská zmola v Kobylí je prý „nafukovací“ a opravdu byla na zarážení hory velká spousta lidí. My jsme si pohled z jeviště do velkého davu moc užívali 🙂 A děkujeme basistovi Hynku Teclovi, že si s námi zahrál.

Pohodový koncert v Hulíně

Náměstí v Hulíně nás sice přivítalo příjemnými letními 38 °C, ale koncert to byl opravdu pohodový.

Srpnové červánky

Letos jsme ve Strážnici nehráli na náměstí při Medové neděli, jak bývalo zvykem, ale užili jsme si krásnou akci ve stylu benátské noci na přístavišti.

Obecní slavnosti Svésedlice

U Olomouce nás čekalo milé přivítání a příjemný koncert.

Pohodový večer s Václavem Neckářem

V Sudoměřicích proběhla krásná akce, kde jsme se opět setkali s Václavem Neckářem a tentokrát i s celou kapelou Bacily a holky měly tu čest si s ním zazpívat hned tři písničky. Úžasný zážitek!

Odpoledne pro celou rodinu

Tlumačovský park zalitý horkým sluncem, děti, klauni, aerobik, břišní tanečnice… a my Fčeličky 🙂

Čarovné barvy země

Čarovné barvy země

Vyhlášení výsledků soutěže Čarovné barvy země Slovanského hradiště Mikulčice proběhlo letos na Panském dvoře ve Veselí nad Moravou za doprovodu naší hudby.

II. NAVAŘENINY PIVOVARU LOUKA

Při příjezdu na Čechův dvůr nás jedna bouřka přivítala a druhá nás vyhnala z pódia. Naštěstí mezitím svítilo slunce a koncert se, i přes pár kaluží, vydařil.